Babycoach

Babycoach

Iedere ouder wil het allerbeste voor zijn/haar kind. Maar wat is eigenlijk het beste? Wie vertelt er in je omgeving wat het beste is voor jullie kindje? En welke andere mogelijkheden zijn er nog meer? Wanneer vertoont jouw kindje afwijkend gedrag? En wat zegt dat over jou als ouder?

Het zijn maar enkele vragen die alle ouders zich weleens stellen. Als jij hierin vastloopt of je wil er eens met iemand over van gedachten wisselen dan kun je mij bellen. Niet omdat ik weet hoe opvoeden moet, maar omdat ik samen met jullie kan kijken naar wat jullie baby nodig heeft en jullie probeert te vertellen.

Een coachingsgesprek vindt plaats bij jou thuis. Dit eerste gesprek duurt meestal 1 a 1,5 uur. Al direct krijg je praktische adviezen om de komende dagen toe te passen. Binnen maximaal twee weken is er opnieuw contact. Dit kan telefonisch zijn of door middel van een persoonlijke afspraak, afhankelijk van jullie wensen.

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Cursus Borstvoeding

Borstvoeding is heel natuurlijk, maar niet zo vanzelfsprekend. Dankzij deze cursus kun je met meer vertrouwen een fijne start maken met je baby en zelf keuzes maken die goed zijn voor jou en je gezin.


Lactatiekundige

Een lactatiekundige biedt professionele begeleiding tijdens de borstvoedingperiode. Zij geeft informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot borstvoeding en heeft een counselende rol. Het is ook mogelijk om een lacatiekundige al tijdens de zwangerschap te raadplegen.


Babycoach

Je hebt zo lang uitgekeken naar de komst van jullie kindje, maar dan blijkt de roze wolk niet helemaal realistisch te zijn. Ik begeleid jullie graag bij het beter leren kennen van de behoeften van jullie baby. Ik ben er voor kennis over de ontwikkeling van de baby en emotionele begeleiding in het ouderschap.


Actuele cursus borstvoeding

masterclass, cursus en webinar.

Ik heb nu hulp nodig

U kunt contact met mij opnemen als u nu hulp nodig heeft.

Maak een afspraak

Maak online een afspraak voor een (online) consult.