Cursus Borstvoeding

Cursus Borstvoeding

Je kindje op de juiste manier voeden is belangrijk.

Zie jij weleens een baby aan de borst? Weet jij dat een baby niet de melk uit de borst zuigt, maar juist een hormoon moet opwekken wat bij jou de melk laat stromen? En dat je aan je baby kan zien wanneer het voldoende voeding binnen krijgt? Voor veel zwangeren is borstvoeden en babygedrag allemaal nieuw. Hoe fijn om je hier wat meer in te verdiepen voordat je hormonen op hol gaan en je slapeloze nachten hebt.

Tijdens de cursus wil ik je graag basiskennis geven om zo de kans van slagen te vergroten en je zelfredzaamheid te bevorderen. Met deze kennis kan jij straks weloverwogen keuzes maken en je eigen grenzen in de gaten houden. Dit draagt dus bij aan een soepelere start met je baby en meer vertrouwen.

Cursus Borstvoeding

een goede voorbereiding op het voeden van je kindje.

Ik bied de cursus in verschillende vormen aan. De inhoud is gelijk.

Optie 1: Cursus borstvoeding in een groep

2 avonden 2 uur is een goede voorbereiding. Deze 2 avonden worden op locatie (alleen zwangeren) gegeven.


Optie 2: Cursus borstvoeding digitaal.

De cursus bestaat uit de eerder opgenomen webinars (avond 1 en 2) aangevuld met werkboek en bonusmateriaal. Deze webinars kijk je in je eigen tempo op een voor jou passend moment. Vragen stellen kan altijd via mail of WhatsApp.

Aanschaffen

Optie 3: een huisbezoek

heb je een medische indicatie of heb je al eerder borstvoeding gegeven en wil je dit doorspreken dan is een huisbezoek een fijne optie.

Tarieven

Cursus op locatie

Een cursus op locatie vindt 2 avonden plaats. Elke sessie duurt ongeveer 2 uur.


€ 55,-Digitale Cursus Borstvoeding

2 avonden van 1,5 uur online. Kijk wanneer het jou uitkomt!


€ 37,-Cursus borstvoeding op locatie

Digitale Cursus Borstvoeding

Volg mijn cursus wanneer het jou uitkomt!

De cursus is een opname van een webinar. Deze bestaat uit 2 delen. Je krijgt de 2 video’s aangevuld met een werkboek. Deze informatie kan je downloaden. Er zit een borstvoedingsplan in. Deze kun je aanpassen naar jullie eigen wensen en bespreken met de zorgmedewerkers om jullie heen, zoals verloskundige en kraamzorg.
Je kunt contact met mij opnemen als je nog vragen hebt.

Aanschaffen

Tarieven

Naam
Tijdsduur
Tarief
Cursus op locatie
2 x 2 uur
€ 55,-
Digitale Cursus Borstvoeding
2 x 1,5 uur
€ 37,-
Huisbezoek*
1 - 1,5 uur
€ 95,00* Reiskosten boven 20 km vanaf Breda (postcode 4834) worden in rekening gebracht à € 0,30 ct/km

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Cursus Borstvoeding

Borstvoeding is heel natuurlijk, maar niet zo vanzelfsprekend. Dankzij deze cursus kun je met meer vertrouwen een fijne start maken met je baby en zelf keuzes maken die goed zijn voor jou en je gezin.


Lactatiekundige

Een lactatiekundige biedt professionele begeleiding tijdens de borstvoedingperiode. Zij geeft informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot borstvoeding en heeft een counselende rol. Het is ook mogelijk om een lacatiekundige al tijdens de zwangerschap te raadplegen.


Babycoach

Je hebt zo lang uitgekeken naar de komst van jullie kindje, maar dan blijkt de roze wolk niet helemaal realistisch te zijn. Ik begeleid jullie graag bij het beter leren kennen van de behoeften van jullie baby. Ik ben er voor kennis over de ontwikkeling van de baby en emotionele begeleiding in het ouderschap.


Ik heb nu hulp nodig

U kunt contact met mij opnemen als u nu hulp nodig heeft.

Maak een afspraak

Maak online een afspraak voor een (online) consult.